Fotoalbum

Bløf bestaat bijna 19 jaar. In die periode is de groep talloze malen gefotografeerd, niet alleen door professionele fotografen, maar ook door fans en kennissen. Heb jij een mooie foto van Bløf? Stuur 'm dan naar mailto:e.rozendaal@pzc.nlmet een korte toelichting en liefst een jaartal. Hier worden alle ingezonden foto's gepubliceerd. De beste foto's maken kans om in de biografie terecht te komen. Mijn oproep voor foto's van Concert at Sea heeft flink wat inzendingen opgeleverd. Je ziet ze hier: Ik ben zelf, bij de start van dit blog, maar vast begonnen met een album waarin foto's staan die ik heb gemaakt, die in mijn bijzijn zijn gemaakt, of waar ik op sta (in de een of andere relatie tot Bløf). Klik op een van de foto's om die te vergroten en gebruik dan de pijltjes om door het album te bladeren: Intussen heb ik foto's binnengekregen van bezoekers van dit blog, vandaar dat ik een tweede album heb aangemaakt. Stuur vooral je foto's toe, dan vul ik de onderstaande reeks aan.

7 Responses to Fotoalbum

 1. Zie bg site voor Blof foto’s 1998
  (C)Peter de Jong

 2. martin says:

  Waar worden die ‘oude’ blof fotos neergeset? ik heb onlangs e.e.a doorgestuurd van een Baggerfestival uit Sliedrecht, maar zie deze nog niet terug op deze site

  • Ernst Jan Rozendaal says:

   Hoi Martin, Ik lig een klein beetje achter met de foto’s. Ik weet niet of ik die van het Baggerfestival heb gehad, maar zo niet laat ik het je snel weten. En anders laat ik weten waar ik ze heb gezet.

 3. Ernst Jan Rozendaal says:

  Hoi Ron,
  Sommige foto’s heb ik niet groter aangeleverd gekregen, en alle foto’s moet ik relatief klein plaatsen in verband met de beschikbare ruimte op de server. Die in de eerste categorie zijn inderdaad niet ideaal te bekijken, ben ik met je eens. Gelukkig zijn de meeste – naar mijn mening – wel acceptabel. Ik zal opletten met het plaatsen van nieuwe foto’s.

 4. ron.l says:

  Ernst -Jan is het niet mogelijk om de foto,s in een groter bestand te plaatsen,op deze manier zijn ze niet echt goed te bekijken is mijn mening.

  Gr Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *